Vertaile PDF- ja Word-tiedostoja verkossa

Kokeile PDF- ja Word-asiakirjojen vertailuohjelmistoamme alla ja tarkastele kahta asiakirjaa rinnakkain – muutokset näet asiakirjoissa korostettuina.

Load this page on a larger-screen device such as a tablet, laptop or a desktop computer.

 • Intuit logo
 • Biogen logo
 • Carlyle Group logo
 • General Electric logo
 • McKinsey logo
 • Wolters Kluwer logo
 • Zurich Insurance logo

Ratkaisut yrityksille

Draftable Desktop

Draftable Desktop

Vertaile asiakirjoja helposti ja turvallisesti omalta tietokoneeltasi.

Draftable API

Draftable API

Integroi tehokas vertailuteknologiamme omaan sovellukseesi.

UKK

Mikä Draftable on?
Draftable on työkalu, jonka avulla voit vertailla kahta eri asiakirjaa verkossa. Se korostaa (värikorostuksella) kaikki kahden tiedoston erot, joten näet muutokset nopeasti. Käy katsomassa esimerkkivertailu klikkaamalla tästä.

Minkälaisia asiakirjoja voi vertailla?
Ohjelmistomme avulla voit vertailla haluamiasi PDF-tiedostoja, Word-asiakirjoja ja PowerPoint-tiedostoja. Voit siis esimerkiksi vertailla rinnakkain PDF-tiedostoa ja Word-asiakirjaa! Draftable merkitsee punaisella poistetun tekstin ja korostaa vihreällä uudet muutokset.

Onko Draftablesta saatavilla myös offline-versio?
Draftable tarjoaa erityisesti suurille yrityksille suunnatun asiakirjojen vertailuohjelmiston, jonka avulla löydät tekstien pienet erot ja näet tärkeimmät muutokset nopeasti rinnakkain. Tarjoamme kolme eri versiota:

 1. Verkkotyökalu – ilmainen ja käytettävissä ilman rekisteröitymistä.
 2. Pöytätietokoneversio – ilmaisen kokeilun jälkeen voit ostaa lisenssit tiimillesi. Lue lisää täältä.
 3. Yritysversio – Onko yritykselläsi tietoturvaan ja yksityisyydensuojaan liittyviä velvoitteita? Ratkaisuihimme kuuluvat muun muassa tietokoneohjelmisto ja REST API. Lue lisää täältä. Ota meihin yhteyttä täällä. Contáctanos

Onko Draftable turvallinen?
Draftable suhtautuu turvallisuuskysymyksiin asianmukaisella vakavuudella. Olemme erikoistuneet isojen yritysten asiakirjojen vertailuun ja otamme jokaisen tiimin yksityisyydensuojaa ja tietoturvaa koskevat velvoitteet tarkasti huomioon. Teemme siis mielellämme yhteistyötä IT- ja kehittäjätiimiesi kanssa, jotta ohjelmiston käyttöönotto sujuu yrityksessäsi sujuvasti. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää.

Miksi käyttää asiakirjojen vertailutyökalua?

 • Kustannussäästöt – Draftable lyhentää muutosten etsimiseen käytetyn ajan muutamiin sekunteihin, mikä pienentää yrityksesi kulutaakkaa.
 • Aikasäästöt – Hallitse aikaasi tehokkaammin: älä enää vertaile asiakirjoja manuaalisesti.
 • Vähennä kiusallisten virheiden määrää – Draftable auttaa tiimiäsi saamaan paremman käsityksen muutoksista ja antamaan tehokkaamman vaikutelman itsestään asiakkaille ja kollegoille.