Sammenlign PDF og Word-filer på nettet

Bruk vårt side ved side-sammenligningsprogram for PDF og Word for å markere endringer

Load this page on a larger-screen device such as a tablet, laptop or a desktop computer.

 • Intuit logo
 • Biogen logo
 • Carlyle Group logo
 • General Electric logo
 • McKinsey logo
 • Wolters Kluwer logo
 • Zurich Insurance logo

Løsninger for bedrifter

Draftable Desktop

Draftable Desktop

Sammenlign dokumenter enkelt og trygt fra din egen datamaskin.

Draftable API

Draftable API

Integrer vår kraftige sammenligningsteknologi i appen din.

FAQ

Hva er Draftable?
Draftable er et verktøy som hjelper deg med å sammenligne to dokumenter på nettet. Den fremhever (med rød linje) alle ulikheter mellom de to filene slik at du raskt kan finne endringer. Klikk her for å se et sammenligningseksempel.

Hvilke typer dokumenter kan jeg sammenligne?
Ved hjelp av programvaren vår kan du sammenligne to PDF-filer, Word-dokumenter og Powerpoint-filer. Det stemmer - du kan sammenligne en PDF-fil med et Word-dokument, side ved side! Draftable vil understreke alle slettinger og markere alle nye endringer.

Tilbyr Draftable en offline-versjon?
Draftable tilbyr programvare for dokumentsammenligning og er laget for store bedrifter. Den sammenstiller dokumenter og er designet for å hjelpe deg med å finne små forskjeller og fremheve viktige endringer raskt. Vi har tre versjoner:

 1. 1. Nettbasert verktøy. Gratis og krever ikke registrering.
 2. 2. PC. Etter en gratis prøveperiode kan du kjøpe lisenser for teamet ditt. Finn ut mer her. .
 3. 3. Bedriftsløsninger. Har du spesifikke forpliktelser når det gjelder sikkerhets- og personvern? Vi har løsninger, inkludert programvare for PC og et REST-API Finn ut mer her. Kontakt oss her.

Er Draftable sikkert?
Draftable tar sikkerhet på alvor. Vi er spesialister på dokumentsammenligning for store organisasjoner og kan imøtekomme team som har forpliktelser angående personvern og sikkerhet. Dette betyr at vi gjerne samarbeider med IT- eller utviklingsteamene dine for å få deg i gang på en problemfri måte. Kontakt oss for å diskutere mer om dette.

Hvorfor skulle jeg bruke dokumentsammenligning?

 • Kostnadsbesparelser. Draftable forkorter prosessen med å finne endringer ned til kun sekunder, og reduserer kostnadene for virksomheten din.
 • Tidsbesparelser. Ta kontroll over tiden din - slutt å sammenligne dokumenter manuelt.
 • Reduser pinlige feil. Draftable hjelper teamet ditt med å holde oversikt over endringer og å se bra ut foran klienter og kolleger.